اخبار اجتماعی چمران: حناچی با فعالیت تا زمان انتخاب شهردار جدید مخالفت کرد/ توافق برای سرپرستی "علیرضا جاوید"

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع Exulansis-
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 280
  • کاربران تگ شده هیچ

Exulansis-

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/11/20
ارسالی‌ها
1,256
پسندها
12,850
امتیازها
34,373
سن
18
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم مهدی چمران پیش از آغاز جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تصمیم ما این بود که اگر آمدن شهردار جدید به‌طول نینجامد، آقای حناچی می‌تواند به کارش ادامه دهد اما خود ایشان گفتند که "اگر حضور شهردار به‌طول بینجامد، مشکل برایم ایجاد می‌شود".

وی افزود: با دوستان مشورت کردیم و گفتیم مشخص نیست که چقدر طول بکشد که زاکانی از مجلس رأی بگیرد و بعد وزارت کشور برود و تأیید شود، بنابراین تصمیم بر این شد که سرپرست گذاشته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر گفت: به‌روی علیرضا جاوید توافق شد و برای سرپرستی ایشان رأی گرفته می‌شود و بعد برنامه زاکانی اعلام و رأی‌گیری می‌شود.

منبع:تسنیم
 
امضا : Exulansis-
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B
عقب
بالا