Hadiseh Shahbazi نو ورود سطح تاریخ ثبتنام 3/10/21 ارسالیها 1,497 پسندها 27,679 امتیازها 48,073 سن 24 28/4/22 نویسنده موضوع #1 بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم:FATEMEH_H_H_KH هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان) امضا : Hadiseh Shahbazi
بهنام خداوند لوح و قلم مصاحبه با سرکارخانم:FATEMEH_H_H_KH هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! (مدیریت بیوگرافی انجمن یک رمان)
Hadiseh Shahbazi نو ورود سطح تاریخ ثبتنام 3/10/21 ارسالیها 1,497 پسندها 27,679 امتیازها 48,073 سن 24 28/4/22 نویسنده موضوع #2 ۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: فاطمه هستم ۱۶ سالمه و اهل اردبیل هستم ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: اگه بخوام شخصیتمو توصیف کنم خب خیلی زیاد میشه، شوخ طبع، مهربون، دلسوز و کمی شیطون ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ گذشته، گذشته است و آینده، آینده؛ باید در لحظه زندگی کرد. ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ رسیدن به آرزوم و خوشحال کردن مادرم ۵ـ بهترین خصوصیتی که انسان... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Hadiseh Shahbazi
۱ـ خودتون رو کوتاه معرفی کنید: فاطمه هستم ۱۶ سالمه و اهل اردبیل هستم ۲ـ شخصیتتون رو توصیف کنید: اگه بخوام شخصیتمو توصیف کنم خب خیلی زیاد میشه، شوخ طبع، مهربون، دلسوز و کمی شیطون ۳ـ مهمترین شعار زندگیتون؟ گذشته، گذشته است و آینده، آینده؛ باید در لحظه زندگی کرد. ۴ـ بزرگترین آرمان زندگیتون؟ رسیدن به آرزوم و خوشحال کردن مادرم ۵ـ بهترین خصوصیتی که انسان... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.