خبر خارجی تلاش فدراسیون فوتبال آلمان برای تمدید قرارداد ناگلزمان

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع آسـمان شَب؛
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 308
  • کاربران تگ شده هیچ

آسـمان شَب؛

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/3/24
ارسالی‌ها
70
پسندها
415
امتیازها
1,748
طرفداری | تغییرات اخیر یولیان ناگلزمان در تیم ملی آلمان امیدوارکننده بوده و این خوش‌بینی وجود دارد که آلمان با هدایت این سرمربی 35 ساله بتواند در یورو 2024 تا مراحل انتهایی پیشروی کند.

به گزارش اسکای آلمان، فدراسیون فوتبال آلمان می‌خواهد برای تمدید قرارداد یولیان ناگلزمان تمام تلاشش را انجام دهد. برند نویندورف، رییس فدراسیون و رودی فولر، مدیر ورزشی تیم ملی خواهان حفظ ناگلزمان هستند و در همین رابطه یک ملاقات جدی درباره تمدید قرارداد برای چند روز آتی برنامه‌ریزی شده است. برنامه فدراسیون فوتبال آلمان پیشنهاد تمدید قرارداد تا پایان جام جهانی 2026 است.

جدیت فدراسیون فوتبال آلمان برای ادامه همکاری در حالی است که این روزها فرضیه بازگشت یولیان ناگلزمان به بایرن مونیخ جدی شده است. مکس ابرل، مدیر ارشد بایرن، روبرتو دزربی، سرمربی برایتون و ناگلزمان را به‌عنوان گزینه‌های اصلی جانشینی توماس توخل شناسایی کرده است.
منبع: طرفداری
 
امضا : آسـمان شَب؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Zahreasal
عقب
بالا