میزگرد میزگرد | سری چهارم MBTI:INFP

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع اِنزوا؛
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 23
  • بازدیدها بازدیدها 1,736
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

اِنزوا؛

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
7/7/23
ارسالی‌ها
2,132
پسندها
7,050
امتیازها
28,973
آخرین ویرایش
امضا : اِنزوا؛

Aina_Z7

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/8/18
ارسالی‌ها
1,396
پسندها
57,653
امتیازها
60,572
سعی می‌کنید از چجور آدمایی دوری کنین و چرا؟
آدمایی که به هر طریقی حس معذب بودن بهم بدن... در کل جایی که معذب باشم تا جای امکان دوری میکنم
معذب بودن به هر طریقی از یه تیکه انداختن ساده منظورمه تا دورویی و ..
و اینکه چون اینطور مواقع ساکت تر میشم و بجای اینکه بتونم جواب بدم بیشتر توی خودم میرم و بعد اون حرف یا اون کار مدام اذیتم می‌کنه و باعث میشه اون شخص برام جایگاهش رو از دست بده

آخرین ویرایش

setayesh

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,953
پسندها
44,422
امتیازها
88,276
فکر می‌کنید با چه تایپی سازگارترید

امضا : setayesh

اِنزوا؛

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
7/7/23
ارسالی‌ها
2,132
پسندها
7,050
امتیازها
28,973
چه چیزی شما رو تو دوستی/رابطه اذیت میکنه؟
شب ها اکثر اوقات به چی فکر می کنید؟
اگه اخرین روز عمرتون بود چیکار می کردید؟
چی باعث اسیب خوردنتون میشه؟
در چه مواقع احساساتتون رو سرکوب می کنید؟
واکنشون نسیت به دروغ چیه؟

امضا : اِنزوا؛
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] VANIA

Deku~

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,136
پسندها
24,457
امتیازها
46,373
اگر یه infp بالغ باشه، معتقده که آدمایی که ذهنیتش رو (علایق یا عقاید یا هرچی) تحقیر کنن، حتی لایق این که بیاد باهاشون بحث و دعوا کنه هم نیستن. صرفاً زمانی که همون آدما نیازش دارن و دست به دامنش می‌شن باید دست رد به سینه‌شون بزنه تا تلافی کرده باشه. اما متأسفانه یه دوره ای طول می‌کشه تا ما متوجه این قضیه بشیم و ممکنه تا اون موقع به خیلیا کمکی که نباید رو کرده باشیم.... آدمایی که از خوبی infp استفاده ابزاری می‌کنن و قدرش رو نمی‌دونن از همه براش خطرناک ترن. منی که عقلم سر جاش اومده از همچین آدمایی دوری می‌کنم.
ولی infp ناپخته و ناسالم؟ متأسفانه اون سعی می‌کنه از کسایی دور بشه که ممکنه براش حکم گنج رو داشته باشن، اما بخاطر ترسش و میل به انزوا نزدیکشون نمیشه. در واقع دقیق‌تر بگم، اون کلا به کسی نزدیک نمیشه_هرچقدرم که براش شخصی فوق‌العاده بنظر بیاد_و اطرافیانش میشن کسایی که خودشون سمت infp بیان. (به کسی نزدیک نمیشه و مدام می‌خواد بقیه بهش نزدیک بشن) و متأسفانه احتمالش زیاده که کسی که نزدیکش میشه، فقط بهش نیاز داشته باشه و همون استفاده ابزاری و بدون قدردانی رو ازش داشته باشه....

امضا : Deku~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] VANIA

Deku~

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,136
پسندها
24,457
امتیازها
46,373
کلا xNFx....چون برای ما ملاک سازگاری از روی رفتار نیست، بلکه داشتن طرز تفکری مشابهه. از اونجایی که nfها اکثریت همین طرز فکر آرمانگرایانه رو دارن باهاشون سازگارتریم
احترام نذاشتن طرف به عقاید و علایقمون
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد، مغز یه عالمه سناریو میسازه که صرفاً نذاره بخوابیم. یه سریا می‌تونن مربوط به زندگی واقعی و نشخوار فکری باشن، یه سری افکار و فرضیه های دراماتیک داستانی، یا سناریوهایی مثل (اگه یه روز برگردم به گذشته/اگه بع یه دنیای فانتزی برم) فلان کارها رو می‌کردم، و...
یه روز چقدر کمه واقعاً....هیچ کدوم پروژه های نصفه‌مو نمی‌تونم توش تموم کنم @_@
طبیعتاً خداحافظی با کل عزیزان زندگی، و گفتن حرفایی که همیشه به دل مونده بودن
تنهایی تو شرایط سخت روحی...
وقتی که یه دشمن روبرومون باشه. شخصی که هدفش دیدن ضعف و ناراحتیمونه. احساساتی شدن و گریه کردن جلوی اون فرد انقدری حس حقارت میده که باید هرجور شده سرکوبشون کرد
حقیقتش بستگی داره اون دروغ رو تشخیص بدم یا نه.... اگر تشخیص بدم هم اگر شرایط اجازه بده رک و راست می‌پرسم چرا دروغ گفته

امضا : Deku~

Pingu

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/3/21
ارسالی‌ها
333
پسندها
14,786
امتیازها
39,173
هر آدمی که در درجه اول احساسات منو نادیده بگیره یا نتونه درکم بکنه. مدام سرزنشم کنه. کم محلی کنه. دورو باشه.
من به اندازه کافی درگیری درونی با خودم دارم و اینجور رفتارهایی باعث میشه بیشتر به ورطه شکنجه درونی کشیده بشم. احساس بدی به خودم پیدا کنم و درنهایت مدام غمگین باشم.

Pingu

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/3/21
ارسالی‌ها
333
پسندها
14,786
امتیازها
39,173
به شخصه هنوز نتونستم با تایپ خاصی سازگاری کامل داشته باشم؛ ولی میتونم بگم با ixnx ها بهتر کنار میام.

Pingu

نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/3/21
ارسالی‌ها
333
پسندها
14,786
امتیازها
39,173
هرچیزی که به ما حس بد بده و فکر کنیم برای اون آدم زیاد هم مهم نیستیم. یا هنوز شناخته نشدیم.

به تمام مسائل بد و یا تصوراتی که از زندگیمون داریم. که بیشترش خیال پردازی محضه.

اول حسرت خوردن بابت کارهایی که نتونستیم بکنیم. بعد رفتن پیش خانواده و کسایی که دوسشون داریم تا برای اخرین بار کنارشون باشیم.

احساسات زیادمون.

مواقعی که حس کنیم طرف مقابلمون قرار نیست به اندازه کافی احساسمون رو بفهمه و اونجور که توقع داریم بهش واکنش نشون داده نشه.

یه حسی مثل خنجر از پشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا