1) سلام، قبل از هر سوالی یک بیوگرافی از خودتون میدید؟
ملیکا هوشیار ۱۸ ساله از اردبیل 2) از چند سالگی دست به قلم شدید؟
۱۴ یا ۱۵ سالگی 3) نام آثارتون رو بگید؟
یاسکا و یاغیتبار 4 4) اگر قرار باشه یکی از آثارتون رو به عنوان بهترین اثر انتخاب کنید، کدوم هست؟
مطمئناً یاسکا 5) چگونه با قفل قلم برخورد میکنید و از چه راهکارهایی برای غلبه بر آن استفاده میکنید؟
کافیه به شخصیت و اصلی و چالش هاش فکر کنم تا ایده های جدید بیاد تو ذهنم. گاهی هم بعضی جاها رو تو خلوت خودم بازی میکنم. این خیلی کمک میکنه 6) چه چیز باعث شد که به نویسنگی علاقهمند شدید؟ اینکه چقدر یک نوشته میتونه روی مردم تاثیر بذاره 7) به چه ژانری علاقهمند هستید؟
اجتماعی و درام. طنز هم خیلی دوست دارم 8) شخصیتهای رماناتون برگرفته از چه اشخاصی هستند؟
هم کسایی که برام اسطورهان. هم کسایی که فکر کنم بزرگترین ترسهام هستن 9) به رمانهاتون از یک تا ده چه نمرهای رو میدید؟
۷. چون واقعاً جای کار داره 10) به نظرتون سن مناسب نویسندگی در چند سالگی هست؟
سن براش در نظر نگیریم. به نظرم تا کسی احساس کردم که میتونه خیالاتی رو با تمام احساساتش روی کاغد بیاره نویسندهست. 11) چقدر زمان صرف تحقیق برای رمانتون میکنید؟
هر وقت به مشکل اطلاعاتی بر بخورم میرم سراغ تحقیق و تا به جواب نرسم ول نمیکنم. در کل اصول و برنامه خاصی نداره. 12) طرفدار قلم کدوم نویسنده مجازی هستید؟
غزل محمدی. واقعاً درام نویس خارقالعادهای هستن. 13) ایدههای رمانتون از کجا سرچشمه میگیره؟
از مشکلات به شدت بزرگ مردم که متأسفانه تو سایهها هستن. 14) چه کسانی مشوق قلم شما بودند؟
تو محازه زیاد بودن اما در واقعیت بیشتر سرکوبگر داشتم 15) اولین رمانی که خوندید؟ نظرتون در موردش چی هست؟ یادم نمیاد حقیقتاً 16) کدوم شخصیت رمانهاتون رو دوست دارید؟ به چه دلیل؟
شخصیت اصلی رمان یاسکا که یاسکا نام داره رو خیلی دوست دارم. چون نشانه کسی هستش که به معنی واقعی کلمه درد رو احساس کرده و متظاهرنما نیست. همچنین از اینکه ذهن پویایی داره و منطقی عمل میکنه خوشم میاد. 17) نویسندگی اولویت چندم رو در زندگیتون محسوب میشه؟
بعد از درس و مطالعه و خانواده رتبه چهارم رو داره 18) دغدغهی اصلی تو دنیای امروزه نویسندگی و رمان چی هست؟
به نظرم خواننده. ما تو ایران خواننده رمان و کتاب خیلی کم دارم. اونایی هم که میخونند از کتاب و قلم های کشورهای بیگانه استفاده میکنن. 19) به نظر خودتون تو کدوم یکی از ارکان رمان قویتر عمل میکنید؟
در زمینه انتقال احساسات. 20) به عنوان یک نویسنده چگونه با انتقادات و بازخوردهای کار خود برخورد میکنید؟
همشون رو یه پله به سوی بهتر شدن میبینم. هر چند انکار نمیکنم که در وهلهی اول خیلی گرفته و ناراحت میشم. 21) اگر بتوانید به دنیای هر کتابی که خواندهاید قدم بگذارید، آن کتاب کدام است و چه نقشی را بازی میکند؟
وارد کتاب ملت عشق میشم و نقش رز کویر رو بازی میکنم. 22) آیا رسم یا عادتی دارید که برای وارد شدن به ذهنیت خلاق از آن پیروی کنید؟
یک موسیقی رو تصور میکنم و برای اون موسیقی یک تئاتر کوچیک تو ذهنم باز میکنم و با لذت تصورش میکنم. بیشتر اوقات ختم میشه به یه ایدهی جدید برا یه رمان جدید 23) یک نصیحت به نویسندگان تازهکار؟ من که خودم تازهکار محسوب میشم. اما اگه بخوام به عنوان یه خواهر یه نصیحت کوچیک بهشون بکنم اینه که با شخصیتهای رمانتون زندگی کنیو. دوستشون داشته باشید و درکشون کنید. 24) و حرف آخر:
رمان و کتاب رو سرگرمی نبینید. یه دروازه به سوی بهتر شدن اول شخصیتتون و دوم ملت و کشورتون ببینید