KHAZAAN
نو ورود
- تاریخ ثبتنام
- 20/12/18
- ارسالیها
- 1,440
- پسندها
- 72,252
- امتیازها
- 60,573
. بسمِ او .
به وقت اولین لحظات از آخرین روزِ دومین ماه سال.
امروز تولد یکی از تهتغاریهای اردیبهشت ماهه.
تولد ارشد جدی اما مهربون بخش ادبیات و دانشکدهی انجمنمون که با ایدههای رگباریش تالارها رو مملو از خلاقیت و تکاپو میکنه،
عکاسی که با تصاویرش، زیباییهایی که شاید گاهاً از چشمها دور بمونه رو موندگار میکنه،
منتقدی که به قصد ساختن و بهبود مینویسه،
و نویسندهای که درک قلمش کار هرکسی نیست اما اگر در عمق نوشتههاش فرو بری، یه دنیای جدید پیش چشمهات باز میکنه.
متین عزیزم، دوست و همکار چند سالهی من، امروز ما اینجاییم تا همگی از صمیم قلب پا گذاشتنت به این دنیا رو تبریک بگیم.
به وقت اولین لحظات از آخرین روزِ دومین ماه سال.
امروز تولد یکی از تهتغاریهای اردیبهشت ماهه.
تولد ارشد جدی اما مهربون بخش ادبیات و دانشکدهی انجمنمون که با ایدههای رگباریش تالارها رو مملو از خلاقیت و تکاپو میکنه،
عکاسی که با تصاویرش، زیباییهایی که شاید گاهاً از چشمها دور بمونه رو موندگار میکنه،
منتقدی که به قصد ساختن و بهبود مینویسه،
و نویسندهای که درک قلمش کار هرکسی نیست اما اگر در عمق نوشتههاش فرو بری، یه دنیای جدید پیش چشمهات باز میکنه.
متین عزیزم، دوست و همکار چند سالهی من، امروز ما اینجاییم تا همگی از صمیم قلب پا گذاشتنت به این دنیا رو تبریک بگیم.
تبریک @A.TAVAKOLI❁
برای متین عزیزم که همیشه با آرامش و متانت خاص خودت شناخته میشه
حضور تو در کنار ما یکی از با ارزشترین اتفاقات انجمن بوده و هست. آرزوی سلامتی و موفقیتهای روزافزون دارم امیدوارم سال پیش رو پر از اتفاقات خوب و موفقیتهای ارزشمند باشه. تولدت مبارک
برای متین عزیزم که همیشه با آرامش و متانت خاص خودت شناخته میشه
حضور تو در کنار ما یکی از با ارزشترین اتفاقات انجمن بوده و هست. آرزوی سلامتی و موفقیتهای روزافزون دارم امیدوارم سال پیش رو پر از اتفاقات خوب و موفقیتهای ارزشمند باشه. تولدت مبارک
تبریک @Roshanak
تولدت مبارک متین جان
برات یه سال پر از شادی، موفقیت و آرزوهای برآوردهشده آرزو میکنم.
همیشه بخند و بدرخش
تولدت مبارک متین جان
برات یه سال پر از شادی، موفقیت و آرزوهای برآوردهشده آرزو میکنم.
همیشه بخند و بدرخش
تبریک @PETRØVA.MIR
برای تو، مائینِ عمیقترین افکار، در خلوت این لحظه که زمان چون شمعی در دستان سحر میگدازد، نیایشم را به نفسهای باد میسپارم:
سلامتی و نور، همنشین جانت باد.
برایت، نه دعا که نغمهای میخوانم از جنس نور و تنفس سپیدهدم! در این طلسم لحظهها، هر شمعی که افروخته میشود، پلیست میان این دم و تمام فرداهای روشن تو.
باشد که هر صبحگاه، خورشید پیش از آنکه بر زمین بتابد، بر آستانۀ قلبت درودی نو بفرستد.
باشد که در گرهگاههای تردید، دستی از جنس مهربانی پیدا شود و راهِ روشن را به تو بنمایاند.
باشد که برایت از آن بخت، آنچنان که از میانِ هزار برگِ خزان، تنها برگِ همیشهسبز نصیبت گردد.
بختی به زیبایی سیرتت، که سیرتت چونان رودیست جاری در دلِ صخرهها، زلال و بیآلایش و تا بلندای آسمان، بیکران و ابدی.
باشد که آرامش، نه چون سکوتی تهی، که چون نفسِ عمیق دریا در میان طوفان، در جانت ریشه بدواند؛ آرامشی پیوسته و عمیق، بیلغزش و بیپایان.
باشد که عشق، آن عشق اول که نامش را از آتش و یاس و ستاره سرودهاند، در هر تپش قلبت جاری شود؛ عشقی که نه میخواهد مالک شود، نه رها، که میخواهد چون نورِ محضِ بودن بر قلبت بتابد.
باشد که خورشیدِ پرتلالوی زندگیت هرگز در پس ابر فراموشی، پنهان نماند، و خود تو، هم فروغِ آن خورشید باشی و هم سایبانِ مهربان زیر آن.
باشد که راه، پیدایش شود در هر بیراههای. راهی که نه با پای اجبار، که با نیت پیموده میشود.
باشد که پیشرفت، نه در هیاهوی دوندگان، که در سکوتِ رستنِ نهال از دل خاک معنا بگیرد؛ هر روز اندکی سبزتر، هر شب اندکی ریشهدارتر.
و باشد که معنا، چونان آبی پنهانِ زیر بیابان، در ژرفای هر کاری که میکنی، هر نفسی که میکشد، سر برآورد و بگوید:
...زندگیات به راستی، شعری بود که خود نمیدانستی میسرایی...
باشد که همهی این باشدها، در طلسمِ همین لحظه، چون بذری در زمین مهربان زمان فرو نشیند و اوج بگیرد تا هفتمین طاق آسمان.
زادروزت همایونی، ای آینۀ بیزنگارِ سحرگاهان؛
تا همیشه، نفسهایت نوید بهاری باشد که درون خود، بیپایان حمل میکنی.
برای تو، مائینِ عمیقترین افکار، در خلوت این لحظه که زمان چون شمعی در دستان سحر میگدازد، نیایشم را به نفسهای باد میسپارم:
سلامتی و نور، همنشین جانت باد.
برایت، نه دعا که نغمهای میخوانم از جنس نور و تنفس سپیدهدم! در این طلسم لحظهها، هر شمعی که افروخته میشود، پلیست میان این دم و تمام فرداهای روشن تو.
باشد که هر صبحگاه، خورشید پیش از آنکه بر زمین بتابد، بر آستانۀ قلبت درودی نو بفرستد.
باشد که در گرهگاههای تردید، دستی از جنس مهربانی پیدا شود و راهِ روشن را به تو بنمایاند.
باشد که برایت از آن بخت، آنچنان که از میانِ هزار برگِ خزان، تنها برگِ همیشهسبز نصیبت گردد.
بختی به زیبایی سیرتت، که سیرتت چونان رودیست جاری در دلِ صخرهها، زلال و بیآلایش و تا بلندای آسمان، بیکران و ابدی.
باشد که آرامش، نه چون سکوتی تهی، که چون نفسِ عمیق دریا در میان طوفان، در جانت ریشه بدواند؛ آرامشی پیوسته و عمیق، بیلغزش و بیپایان.
باشد که عشق، آن عشق اول که نامش را از آتش و یاس و ستاره سرودهاند، در هر تپش قلبت جاری شود؛ عشقی که نه میخواهد مالک شود، نه رها، که میخواهد چون نورِ محضِ بودن بر قلبت بتابد.
باشد که خورشیدِ پرتلالوی زندگیت هرگز در پس ابر فراموشی، پنهان نماند، و خود تو، هم فروغِ آن خورشید باشی و هم سایبانِ مهربان زیر آن.
باشد که راه، پیدایش شود در هر بیراههای. راهی که نه با پای اجبار، که با نیت پیموده میشود.
باشد که پیشرفت، نه در هیاهوی دوندگان، که در سکوتِ رستنِ نهال از دل خاک معنا بگیرد؛ هر روز اندکی سبزتر، هر شب اندکی ریشهدارتر.
و باشد که معنا، چونان آبی پنهانِ زیر بیابان، در ژرفای هر کاری که میکنی، هر نفسی که میکشد، سر برآورد و بگوید:
...زندگیات به راستی، شعری بود که خود نمیدانستی میسرایی...
باشد که همهی این باشدها، در طلسمِ همین لحظه، چون بذری در زمین مهربان زمان فرو نشیند و اوج بگیرد تا هفتمین طاق آسمان.
زادروزت همایونی، ای آینۀ بیزنگارِ سحرگاهان؛
تا همیشه، نفسهایت نوید بهاری باشد که درون خود، بیپایان حمل میکنی.
تبریک @vanıa
تولدت مبارک باشه☆
تولدت مبارک باشه☆
تبریک @mersede
تولدت مبارک عزیزم ☆
تولدت مبارک عزیزم ☆
تبریک @(Luna)
As you go through each year, remember to count your blessings, not your age. Count your amazing experiences, not your mistakes. Happy birthday to you

As you go through each year, remember to count your blessings, not your age. Count your amazing experiences, not your mistakes. Happy birthday to you
تبریک @Ftm.ghΨ
خب خب... تولد یکی از بهترین ارشداییه که تا حالا داشتم
تولدت خیلی مبارک و از صمیم قلب امیدوارم سالهای پیش رو پر از اتفاقات قشنگ باشن جوری که توی اون سالها هر سال لبریز از حس خوب و خوشحالی باشی
خب خب... تولد یکی از بهترین ارشداییه که تا حالا داشتم

تولدت خیلی مبارک و از صمیم قلب امیدوارم سالهای پیش رو پر از اتفاقات قشنگ باشن جوری که توی اون سالها هر سال لبریز از حس خوب و خوشحالی باشی

تبریک @Swan
تولدت مبارک متین
ایشالا بزرگتر میشی از خسیس بودن در میای
(اخرش از رو لینک اهنگها سایتارو پیدا کردم
)
امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره :)
تولدت مبارک متین
ایشالا بزرگتر میشی از خسیس بودن در میای
(اخرش از رو لینک اهنگها سایتارو پیدا کردم
امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره :)
تبریک @im.Aby
تولدت مبارک بانوجان
کلی آرزوی های خوب مال شماااا امیدوارم این سال جدید از زندگیت انقدر خوب پیش بره که ناراحتیای قبل همشون چال بشن
شما وایب خوبی میدهید پس حس ششم من دروغ نمیگوید و لایق بهترین ها هستین به قطع
خلاصه که بازم کلی مبارک باشههه
تولدت مبارک بانوجان

کلی آرزوی های خوب مال شماااا امیدوارم این سال جدید از زندگیت انقدر خوب پیش بره که ناراحتیای قبل همشون چال بشن

شما وایب خوبی میدهید پس حس ششم من دروغ نمیگوید و لایق بهترین ها هستین به قطع

خلاصه که بازم کلی مبارک باشههه
تبریک @*SHAKIBAgh*
تولدت مبارک عزیز جان
امیدوارم سالهای جدید زندگیت پر از اتفاقهای خوب، سلامتی و لحظات شاد باشه.
برات بهترینها رو آرزو میکنم.
تولدت مبارک عزیز جان
امیدوارم سالهای جدید زندگیت پر از اتفاقهای خوب، سلامتی و لحظات شاد باشه.
برات بهترینها رو آرزو میکنم.
تبریک @Daniel
تولدت مبارک رفیق
ایشالا ک به همه خواستههات برسی و زندگی بر وفق مرادت باشه و پر از آرامش
تولدت مبارک رفیق
ایشالا ک به همه خواستههات برسی و زندگی بر وفق مرادت باشه و پر از آرامش
تبریک @BITAΨ
مائین قشنگم، دوست مهربونم، مدیر سختگیرم
(شوخی
)
تولدت خیلی خیلی مبارک باشه خوشگلم

امیدوارم به تموم آرزوهای قلبت برسی، لبت همیشه خندون و تنت همیشه سالم باشه

مائین قشنگم، دوست مهربونم، مدیر سختگیرم

تولدت خیلی خیلی مبارک باشه خوشگلم

امیدوارم به تموم آرزوهای قلبت برسی، لبت همیشه خندون و تنت همیشه سالم باشه

تبریک @fariba_a
مائین جان یک سال دیگه هم گذشت تو داری بزرگتر میشی
امیدوارم امسال دفتر ۳۶۵ روزت رو پر از خاطرات شیرین و خنده های از ته دل پر کنی پر از موفقیت و حال خوب
تولدت مبارک عزیزم
مائین جان یک سال دیگه هم گذشت تو داری بزرگتر میشی
امیدوارم امسال دفتر ۳۶۵ روزت رو پر از خاطرات شیرین و خنده های از ته دل پر کنی پر از موفقیت و حال خوب
تولدت مبارک عزیزم
تبریک @ᗯIᑎᑕᕼEᔕTEᖇ
تولدت مبااارک ارشد نازنین
مثل خودِ اردیبهشت پر از حال خوب، عشق و آرامش باشی
تولدت مبااارک ارشد نازنین
مثل خودِ اردیبهشت پر از حال خوب، عشق و آرامش باشی
تبریک @MOON ୨ৎ
مائین عزیز، تولدت رو بهت تبریک میگم. امیدوارم زندگیت پر از اتفاقات خوب و تکتک لحظههات به شادی سپری بشه
مائین عزیز، تولدت رو بهت تبریک میگم. امیدوارم زندگیت پر از اتفاقات خوب و تکتک لحظههات به شادی سپری بشه
تبریک @FATMAGOL
ارشد جونم تولدت مبارک
بهترینهارو برات آرزو میکنم.
ارشد جونم تولدت مبارک
بهترینهارو برات آرزو میکنم.
تبریک @SARA_H
متین خوش ذوق و خوش سلیقه
تولد مبارک عزیزم... امیدوارم شاهد موفقیت های روز افزونت باشم
متین خوش ذوق و خوش سلیقه
تولد مبارک عزیزم... امیدوارم شاهد موفقیت های روز افزونت باشم
تبریک @| Ṃὄђᾄммᾄḋ |
مبروک🎉
مبروک🎉
تبریک @قمر
سلام مائین، تولدت مبارک!
زمان بود که برخوردها و شناخت ما از همدیگه رو مقدور کرد، چون از یه تیم خوب و قدیمی باهات آشنا شدم. دوست دارم بدونی که زیرنظر و همکار تو بودن توی اون مدت برام اتفاق خوبی بوده. یه جورایی آدمهایی هستن که رد شدن از کنارشون هیچ اثری نمیذاره. اما بعضیها مثل تو باعث میشن آدم فکر کنه، صبر کنه و آروم باشه. برام جالبه که چطور این مسیرها به هم رسیدن. همیشه برام جالب بوده که چطور حرف میزنی و انرژیت منتقل میکنی و باعث رشد میشی (توی تیم نقد) و بعد برام جالب شد که چطور وایب خوب و قشنگت یواشکی منتقل میشه و آدم دلگرم میکنه. احتمالاً خودت هم نمیدونی که چقدر میتونی آرامش و اطمینانبخش باشی؛ مخصوصاً وقتی آدم میبینه حواست به خیلی چیزا هست و مراقبی.
امیدوارم سال جدید زندگیت پر از اتفاقای قشنگ و غیرمنتظره باشه. پر از موسیقی خوب، فیلمهای جذاب، طلوعهای آفتاب آروم و هر چیز دیگهای که روحت بهش نیاز داره. برات بهترینها رو آرزو میکنم؛ هم تو این روز خاص، هم تو تمام روزهای پیش رو.
تولدت مبارک :)
سلام مائین، تولدت مبارک!
زمان بود که برخوردها و شناخت ما از همدیگه رو مقدور کرد، چون از یه تیم خوب و قدیمی باهات آشنا شدم. دوست دارم بدونی که زیرنظر و همکار تو بودن توی اون مدت برام اتفاق خوبی بوده. یه جورایی آدمهایی هستن که رد شدن از کنارشون هیچ اثری نمیذاره. اما بعضیها مثل تو باعث میشن آدم فکر کنه، صبر کنه و آروم باشه. برام جالبه که چطور این مسیرها به هم رسیدن. همیشه برام جالب بوده که چطور حرف میزنی و انرژیت منتقل میکنی و باعث رشد میشی (توی تیم نقد) و بعد برام جالب شد که چطور وایب خوب و قشنگت یواشکی منتقل میشه و آدم دلگرم میکنه. احتمالاً خودت هم نمیدونی که چقدر میتونی آرامش و اطمینانبخش باشی؛ مخصوصاً وقتی آدم میبینه حواست به خیلی چیزا هست و مراقبی.
امیدوارم سال جدید زندگیت پر از اتفاقای قشنگ و غیرمنتظره باشه. پر از موسیقی خوب، فیلمهای جذاب، طلوعهای آفتاب آروم و هر چیز دیگهای که روحت بهش نیاز داره. برات بهترینها رو آرزو میکنم؛ هم تو این روز خاص، هم تو تمام روزهای پیش رو.
تولدت مبارک :)
تبریک @پرینز

اردیبهشت از نامش بهشت میبارد
اگر دختری اردیبهشتی باشد
بودن در کنارش
همچون بهشت
پُر از طراوت و تازگی است
مائین جان
دختر اردیبهشتی
تولدت
خیلی خیلی خیلی خیلی
مبارک باشه
امیدوارم هرچی از خدا میخوای
روز تولدت بهت بده

اردیبهشت از نامش بهشت میبارد
اگر دختری اردیبهشتی باشد
بودن در کنارش
همچون بهشت
پُر از طراوت و تازگی است
مائین جان
دختر اردیبهشتی
تولدت
خیلی خیلی خیلی خیلی
مبارک باشه
امیدوارم هرچی از خدا میخوای
روز تولدت بهت بده

تبریک @navillera
مائین عزیزم، زادروزت را تبریک میگویم. امیدوارم در گذرِ روزها و فصلهای پیشِ رو، غنچههای لبخند بر لبانِ تو شکوفا باشد و نورِ موفقیت در مسیرِ آرزوهایت همواره تابناک بماند. سالی سرشار از آرامش و لحظههای ناب برایت آرزومندم. امید که در این فصلِ تازه از شکفتنِ عمرت، ستارههای اقبالت در روشنترین مدار خود باشند و هر گامی که برمیداری، آکنده از عطرِ آرامش و طنینِ موفقیت باشد. میلادت خجسته باد🩷
مائین عزیزم، زادروزت را تبریک میگویم. امیدوارم در گذرِ روزها و فصلهای پیشِ رو، غنچههای لبخند بر لبانِ تو شکوفا باشد و نورِ موفقیت در مسیرِ آرزوهایت همواره تابناک بماند. سالی سرشار از آرامش و لحظههای ناب برایت آرزومندم. امید که در این فصلِ تازه از شکفتنِ عمرت، ستارههای اقبالت در روشنترین مدار خود باشند و هر گامی که برمیداری، آکنده از عطرِ آرامش و طنینِ موفقیت باشد. میلادت خجسته باد🩷
تبریک @Lili.Da
آرزو میکنم شادیهایت روز افزون و غمهایت ناپدید شود.
تولدت مبارک
آرزو میکنم شادیهایت روز افزون و غمهایت ناپدید شود.
تولدت مبارک
تبریک @amın
متینخان تولدت مبارک باشه
متینخان تولدت مبارک باشه
تبریک @.Mobina.
مائین جان، تولدت مبارک
امیدوارم به تکتک آرزوهای قشنگت برسی و ۲۴۵۶۷ نینی بیاری
مائین جان، تولدت مبارک

امیدوارم به تکتک آرزوهای قشنگت برسی و ۲۴۵۶۷ نینی بیاری
تبریک @~YEGANEH
هشدار! هشدار! تولد ۲۴ سالگی سلطان نیمروی انجمن، متین جان، اعلام شد!
بله، درست شنیدید! امروز روزیه که متین، نابغهی نیمروپزی، قهرمان خستگیناپذیر انجمن، و عکاس حرفهای که با لنزش دنیا رو تسخیر میکنه، ۲۴ ساله شد!
متین جان، رفیق بامرام و گاهی مظلوم ما! از طرف خودم و تمام کسایی که از نیمروهات لذت میبرن (و البته از عکسهای فوقالعادهات!)، تولدت رو با تمام وجود تبریک میگم!
میدونم که ارشد انجمن بودن خودش یه پا قهرمانیه، مخصوصاً وقتی که با سلطان نیمرو بودن و عکاس پرو بودن قاطی بشه! معلومه که خسته میشی، حق داری! گاهی وقتا حس میکنی دنیا رو سرت آوار شده، نه؟
اما بدون که همین خستگیها و همین تلاشت، تو رو خاص کرده!
امیدوارم این ۲۴ سالگی، برات پر از نیمروهای طلاییتر، عکسهای چشمنوازتر، سوژههای نابتر، و البته استراحتهای بیشتر باشه! کمتر خسته بشی و بیشتر بخندی!

خلاصه که تولدت مبارک، ارشد خسته، و عکاسِ پرو! همیشه بدرخشی!
هشدار! هشدار! تولد ۲۴ سالگی سلطان نیمروی انجمن، متین جان، اعلام شد!
بله، درست شنیدید! امروز روزیه که متین، نابغهی نیمروپزی، قهرمان خستگیناپذیر انجمن، و عکاس حرفهای که با لنزش دنیا رو تسخیر میکنه، ۲۴ ساله شد!
متین جان، رفیق بامرام و گاهی مظلوم ما! از طرف خودم و تمام کسایی که از نیمروهات لذت میبرن (و البته از عکسهای فوقالعادهات!)، تولدت رو با تمام وجود تبریک میگم!
میدونم که ارشد انجمن بودن خودش یه پا قهرمانیه، مخصوصاً وقتی که با سلطان نیمرو بودن و عکاس پرو بودن قاطی بشه! معلومه که خسته میشی، حق داری! گاهی وقتا حس میکنی دنیا رو سرت آوار شده، نه؟
امیدوارم این ۲۴ سالگی، برات پر از نیمروهای طلاییتر، عکسهای چشمنوازتر، سوژههای نابتر، و البته استراحتهای بیشتر باشه! کمتر خسته بشی و بیشتر بخندی!
خلاصه که تولدت مبارک، ارشد خسته، و عکاسِ پرو! همیشه بدرخشی!
تبریک @Z.MOSLEH❁
مائین عزیزم، امیدوارم سن جدیدت پر از خاطرات و لحظات زیبا، موفقیتهای روزافزون و لبخندهای وقت و بیوقت باشه. خوشحالم که هستم تا بگم تولدت مبارک و امیدوارم نهتنها امروز، بلکه هرروزت مبارک و پر از خوشی باشه.
تولدت مبارک مائین مهربون و خوشاخلاق ما
مائین عزیزم، امیدوارم سن جدیدت پر از خاطرات و لحظات زیبا، موفقیتهای روزافزون و لبخندهای وقت و بیوقت باشه. خوشحالم که هستم تا بگم تولدت مبارک و امیدوارم نهتنها امروز، بلکه هرروزت مبارک و پر از خوشی باشه.
تولدت مبارک مائین مهربون و خوشاخلاق ما
تبریک @YEGANEH SALIMI
مائین جانم
از روزی که بخاطر نقد باهات آشنا شدم، با خودم فکر میکردم کاش زودتر باهات حرف میزدم و میشناختمت
انقدر که در عین جذبه و جدیتت همیشه مهربون بودی و بهم لطف داشتی 
از بهترین آدمایی هستی که توی زندگیم شناختم
تولدت رو تبریک میگم

و امیدوارم کفهی خوشحالی و دستاورد و موفقیتهای زندگیت انقدر سنگین بشه که هیچ ناراحتی نتونه روش تاثیر بذاره
مائین جانم
از بهترین آدمایی هستی که توی زندگیم شناختم
تولدت رو تبریک میگم
تبریک @ANAM CARA
مائینِ متین نام، دختر خفنِ نقد
دوستدارِ آبنبات
تولد ۲۳ سالگیت مبارکون
بهنظر من انجمن باید بهخودش بباله که یههمچین آدم باحالی ارشدشه. حقیقتاً یه جدیتِ پر کاریزمایی داری که از تو یه مدیر لایق ساخته.
امیدوارم این سال جدید از زندگیت، پر بار و مملو از حس و حال خوب باشه. و چرخ زندگی بهکامت بچرخه
این آهنگم تقدیم بهت^^
مائینِ متین نام، دختر خفنِ نقد
دوستدارِ آبنبات
تولد ۲۳ سالگیت مبارکون
بهنظر من انجمن باید بهخودش بباله که یههمچین آدم باحالی ارشدشه. حقیقتاً یه جدیتِ پر کاریزمایی داری که از تو یه مدیر لایق ساخته.
امیدوارم این سال جدید از زندگیت، پر بار و مملو از حس و حال خوب باشه. و چرخ زندگی بهکامت بچرخه
این آهنگم تقدیم بهت^^
و درنهایت اگر بخوام چند کلمه هم از خودم گفته باشم، دوست دارم چندتا آرزوی خوب بهت هدیه بدم.
بزرگترین آرزوی من برات، سلامتی و دل خوش برای خودت و عزیزانته.
امیدوارم پلههای ترقی رو یکبهیک و حتی چندتا یکی پشت سر بذاری و هرروز موفقتر از دیروزت باشی،
حتی توی تاریکترین لحظاتت یک باریکهی نور و مسیر رسیدن روشنایی رو پیدا کنی،
اطرافیان و همراهانی خوب و قابل اطمینان که بخوان و بتونن درکت کنن در کنارت باشن،
همیشه ذهنی آروم و دلی خالی از اضطراب و تشویش داشته باشی
و از همه مهمتر، از صمیم قلب برات آرزوی شوق و امید همیشگی به زندگی و روزهای بهتر رو دارم.
لایق بهترینها هستی و مطمئنم که به دستشون هم میاری.
با کلی آرزوی خوب،
تولدت مبارک.
@MAEINبزرگترین آرزوی من برات، سلامتی و دل خوش برای خودت و عزیزانته.
امیدوارم پلههای ترقی رو یکبهیک و حتی چندتا یکی پشت سر بذاری و هرروز موفقتر از دیروزت باشی،
حتی توی تاریکترین لحظاتت یک باریکهی نور و مسیر رسیدن روشنایی رو پیدا کنی،
اطرافیان و همراهانی خوب و قابل اطمینان که بخوان و بتونن درکت کنن در کنارت باشن،
همیشه ذهنی آروم و دلی خالی از اضطراب و تشویش داشته باشی
و از همه مهمتر، از صمیم قلب برات آرزوی شوق و امید همیشگی به زندگی و روزهای بهتر رو دارم.
لایق بهترینها هستی و مطمئنم که به دستشون هم میاری.
با کلی آرزوی خوب،
تولدت مبارک.
امضا : KHAZAAN
زهـرا دلاریـᥫ᭡
نو ورود
- تاریخ ثبتنام
- 21/8/19
- ارسالیها
- 7,561
- پسندها
- 10,895
- امتیازها